Positief, Energiek, Persoonlijk, Direct en Resultaatgericht.

Groei ervaren

De basis van onze werkwijze is onze passie om anderen de groei te laten ervaren die ik heb ervaren tijdens en na mijn burn-out. Door heel kritisch te kijken naar mijn eigen gedrag in de aanloop naar mijn burn-out, heb ik inzichtelijk kunnen krijgen welke automatismen me in de weg zaten en mijn batterij leeg zogen. Door hier actief mee aan de slag te gaan (met professionele hulp uiteraard), heb ik deze automatismen kunnen veranderen. En daar pluk ik nog iedere dag de vruchten van. Het zorgt ervoor dat ik weer aan het roer sta. Ik word niet geleefd door wat me overkomt, maar ik bepaal hoe ik met zaken omga en ik maak bewuste keuzes waar ik mijn energie op richt. Zelfleiderschap noem ik dat. En dat gun ik jou ook!

Ontwikkelen van Zelfleiderschap

In onze werkwijze staat het ontwikkelen van zelfleiderschap centraal. Hoe je tot inzichten komt en wat de beste manier is om je zelfleiderschap te ontwikkelen, verschilt per groep en per persoon. De methoden die wij in training en coaching zullen gebruiken verschillen dan ook per bedrijf en persoon. Vandaar dat we altijd starten met een intake gesprek. Om het doel van de training vast te stellen of om samen jouw coachingsvraag te onderzoeken, maar ook om elkaar te leren kennen en een aantal werkafspraken te maken. Voorbeelden van methoden die wij graag gebruiken zijn oplossingsgericht coachen, MBTI, kernkwadranten van Offman, cirkel van 8, de zes logische niveaus van Bateson, Roos van Leary, en RET.

Onze stijl van werken kenmerkt zich door positief, energiek, persoonlijk en tegelijkertijd direct en resultaatgericht.

Ontspanning door inspanning

Ook geloven wij in ontspanning door inspanning. Daarom bieden wij de mogelijkheid om één of meerdere coachingssessies of een deel van de training in de duinen of op het strand te laten plaatsvinden. De zee geeft rust, energie en inspiratie tegelijkertijd. Net waar je op dat moment behoefte aan hebt. Ook dit is maatwerk, dus de inzet ervan bepalen we samen.

Spreekt dit je aan? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.