“The Stressmanagement Company heeft mij zeer goed geholpen om uit een stressvolle situatie te komen. Daarnaast heeft Sophie mij veel geleerd over mijn persoonlijkheid wat voor mij een eyeopener is geweest. Zij wist goed met mij om te gaan. Ik houd graag van directe en recht door zee benadering en niet te soft. Voor mij krijgt dit traject een 10!”

Anoniem

“I have felt very fortunate to have Sophie as my coach and mentor during my critical transition to live and work in a new country. She helped me to uncover the heart of the issues, make me aware of what my heart desired and exploit my way into the right direction. Sophie holds a great blend of real professional experience, coaching expertise and a great personality, which makes her differentiate. I would highly recommend Sophie as a genuine life coach who makes an impact on you professionally and personally!”

Kinu de Leeuw-Hidai

Human Resources Specialist - Europe and Asia Pacific Regions

“Interessante spreker, met sprekende voorbeelden en wat oefeningen.”
“Goed verhaal (opbouw, logisch, storytelling, eigen ervaring, theorie, alle elementen om het voor
iedereen boeiend te houden, interactie). En een boeiende en inspirerende spreekster!”
“Leuke sessie! Veel interactie. Mooie balans tussen praktijk en MBTI theorie.”

deelnemers

OPP Alumnidag 2017

“Sophie heeft mij enorm geholpen door heel gericht en waardevrij vragen te stellen die mij hielpen tot inzichten te komen die ik anders nooit zou hebben gekregen. Sophie is een kei in het analyseren van oorzaken, maar laat je die zelf vinden. Echt resultaat gericht coachen als je het mij vraagt!”

Harrie

werkzaam in de uitzendbranche

“Sophie organised a workshop on stress and burn-out for our hats-day at the embassy. The workshop was very well presented and got good feedback. Thanks for informing us on the subject!”

Jane Oostdam

Embassy of the United States, The Hague

“Soms kom je er zelf niet meer uit. Dan is het heel prettig om iemand naast je te hebben staan die je leert hoe je met moeilijke situaties om kan gaan in plaats van ze weg te drukken. Sophie is recht door zee, ook al kon dat best confronterend zijn. Daarnaast heeft zij een goed geheugen en kan zij goed verbanden zien tussen gedrag en handelen. Ik geef het coachtraject een 9, omdat ik nu tegenslagen in de toekomst beter kan opvangen.”

Dave

werkzaam in de offshore branche

“Ik heb bij Sophie een loopbaantraject gevolgd. De combinatie van binnen en buiten gesprekken voeren vond ik erg prettig. Buiten wandelend gesprekken voeren werkte verhelderend. Sophie kan goed luisteren en geeft duidelijke feedback zonder te oordelen. Ik geef het traject een 9 uit 10!”

Daniëlle

werkzaam in de reisbranche

“Top combinatie met het sporten!”
“leuke én nuttige workshop, vooral de ontspanning door inspanning!”
“Tijdens het sporten vielen de kwartjes van het kennis gedeelte op zijn plaats.”
“De ademhalingsoefening is heel makkelijk uitvoerbaar én heeft effect!”
“Ik vond het schokkend om te zien wat stress met je lijf en hersenen doet!”

Deelnemers

workshop Bye Bye Stress, Helloo Energy - 30 juni

“Wat een eye-opener was de workshop “Bye Bye Stress, Helloo Energy!”. Behoorlijk shocking om te zien wat stress met je lichaam en brein doet maar het goede nieuws is dat sporten écht helpt. Dat hebben we aan den lijve ondervonden in deze inspirerende workshop van The Stressmanagement Company.”

Agnes Pavloff

The Myers-Briggs Company

“Een leerzame en leuke workshop, waarbij je op een sportieve manier op eigen tempo leert om te luisteren naar je lichaam en jezelf energie te geven. Als je merkt dat je stress begint te ervaren dan kan je met de geleerde ademhalingsoefeningen weer tot rust te komen. En dat merk je gelijk, waardoor je anders naar het “probleem” gaat kijken. En deze op een goede manier kan oplossen. Absoluut een aanrader, ik zou de “Bye Bye Stress, Helloo Energy!” zo weer volgen.”

Michella Bouman

HR - DCMR Milieudienst Rijnmond

“In de wereld van detachering is het op z’n Herman van Veen’s: “Rennen, vliegen, duiken vallen opstaan en weer doorgaan”. In deze leuke sessies van The Stressmanagement Company hebben onze medewerkers naast een bijzondere teammeeting op een leuke en educatieve wijze meegekregen hoe ze zichzelf een spiegel kunnen voorhouden met betrekking tot hun energie-niveau. Een aanrader voor iedereen die moeite heeft z’n stressniveau in de gaten te houden. Bij ons is de training nu voor de derde keer ingepland en een nieuwe groep medewerkers is er klaar voor!”

Arjo Miedema

Executive Business Manager, QoppoConsult

“Ik heb bij The Stressmanagement Company een burn-out traject gevolgd. Pluspunten vond ik de duidelijkheid, het wijzen op mogelijkheden, het goed kunnen luisteren en doorprikken van iemand. In het kort, een zeer heftige maar ook prettige ervaring. Mijn klachten zijn voorbij en ik geef het traject een 9.”

Remco Fens

werkzaam als werkvoorbereider in bodemonderzoek

“Ik ben zeer tevreden. Dit korte coachingstraject was zeer belangrijk voor mij en slechts enkele gesprekken met Sophie hebben mij zeer goed gedaan. Zij was iemand die naar mij luisterde en waarmee ik mijn valkuilen kon bespreken, waardoor ik mij bewust werd dat ikzelf degene was die de situatie kon veranderen door grenzen te stellen en liever voor mezelf te zijn.”

Titia

werkzaam in de woningverhuur

“Het was prettig om met The Stressmanagement Company samen te werken. We zijn in samenspraak tot een energievol programma gekomen.”

RIVM

Afdeling EPI

“Het coachingstraject bij The Stressmanagement Company was voor mij erg toegankelijk. Sophie kan goed luisteren en met name die vragen stellen die mij dwongen zelf over dingen na te denken en met oplossingen te komen in plaats van dat Sophie de oplossingen aan zou dragen. Het heeft mij erg geholpen om veranderingen zelf te realiseren.”

Anoniem

“Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens het coachingstraject bij The Stressmanagement Company. Waar mijn prioriteiten liggen en dat ik goed voor mezelf moet zorgen. Gezondheid komt nu boven alles. Ik vond de manier van vragen stellen heel prettig en geef het traject een 10!”

Leoangelo Geerman

werkzaam als operator in offshore branche

“De training “Rijkdom der Verschillen” was een inspirerende teamsessie die het zelfinzicht van de deelnemers verder heeft vergroot. Tevens was het nuttig om deze inzichten met elkaar te delen en elkaar door de oefeningen nóg beter te leren kennen!”

Titia Spaans

Vestia

“Super dat jullie dit hebben georganiseerd, ik kwam vol energie thuis!”
“Aan de dames alle lof, zowel de vibe tussen hen als de afwisseling in het programma spraken mij zeer aan.”
“Ik voelde me fit en vol energie na de workshop! Ik schrok een beetje wat stress met je kan doen (op de lange termijn). Door de workshop weer alert geworden op de stressveroorzaker(s). Zeer prettig om meer bewust mee om te gaan.”
“Het was fijn om de theorie nog meegekregen te hebben. Vooral de fases waarin je je kunt bevinden, zijn goed om je je bewust van te zijn.”

deelnemers

NBTC bedrijfstraject "Bye Bye Stress, Helloo Energy!"

“Het afgelopen jaar heb ik een aantal coachingsgesprekken met Sophie gevoerd. Sophie fungeert als een open, prettig en eerlijk klankbord. Zij luistert goed en weet altijd de goede vragen te stellen. Zij is juist niet zweverig, waardoor je ook echt het gevoel hebt tot antwoorden te komen. De kracht van Sophie is dat zij zeer empathisch maar ook praktisch is. Zij kijkt naar de ander zonder te oordelen maar wel te adviseren.”

Felicia

werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking

“Ik heb het coachtraject als erg behulpzaam ervaren. Ik heb geleerd om mijn krachten verder te ontwikkelen en niet door te slaan wanneer de druk toeneemt. Soms is 80% ook even goed genoeg, op werk maar vooral thuis in het huishouden! Hier kan ik nu rust in vinden en beter mijn grenzen bewaken.”

Leonie

werkzaam als kinderarts in het ziekenhuis

“Sophie heeft zich goed voorbereid op een sessie voor ons management team. Door onze cultuur en kernwaarden goed te benoemen sloot haar presentatie goed aan en heeft ze in relatief korte tijd veel informatie kunnen delen die ook aansprak.”

Christiaan Lam

Xebia Group

“Op een plezierige manier ben ik erachter gekomen waar mijn valkuilen liggen in aankomende stress situaties. Ik ben eerder bewust en weet hoe ik deze situatie kan vermijden, door te realiseren: leef in het “hier en nu” en niet in “ik wil de toekomst kunnen voorspellen”. De toekomst willen voorspellen creëert bij mij stressvolle situaties omdat dit bij mij een negatief karakter krijgt. De toekomst is niet te voorspellen! Ik was al met al erg tevreden met het gehele coaching traject en geef een 9.”

Anoniem