Slaap je slecht? Heb je vaak hoofdpijn?

Drukdrukdruk, misschien té druk? Ga stress niet uit de weg, maar krijg het onder controle zodat het weer vóór je werkt.

Iedereen heeft momenten in zijn leven dat het niet vanzelf gaat. Volgens cijfers van CBS en TNO had zelfs 1 op de 6 werknemers in 2017 last van burn-out klachten. Hoe mooi zou het zijn als je dit kan voorkomen, of kan zorgen dat je er sterker uit komt!

Onze klanten willen hun zelfleiderschap  ontwikkelen, onderzoeken wat hun energiegevers (“opladers”) zijn, en zo hun stress managen zodat ze (weer) lekker in hun vel zitten en met vertrouwen hun keuzes kunnen maken. Zo zetten zij stress om in energie!

Heb jij momenteel last van stress over de volgende werkgerelateerde uitdagingen? Of wil jij stress op deze gebieden voorkomen?

Zelfvertrouwen

Grenzen herkennen en stellen, nee leren zeggen, prioriteiten stellen, initiatief nemen, impact vergroten, genieten van het moment, meerwaarde en succes (leren) zien, omgaan met tegenslagen.

Samenwerking

Effectiever communiceren, werken met verschillende persoonlijkheden, omgaan met weerstand, verschillende leiderschapsstijlen, verbinding met anderen verbeteren, effectief omgaan met je leidinggevende(n).

Carrière

Work-life balans, omgaan met de druk van targets, welke baan past nou écht bij jou, veranderde ambitie (door kids), die gave promotie die je niet óf juist wel kreeg, onzekerheid door reorganisatie.

Burn-Out Begeleiding

Verminderen van stressklachten, leren ontspannen, re-integratie naar werk, energiegevers en -nemers, onderzoeken én aanpakken van de oorzaak, ontspanning door inspanning.

Wij helpen jou graag vanuit passie en ervaring. Eigen ervaring dat kritisch in de spiegel durven kijken, je zo veel verder kan helpen. Dat is ook eng, kan confronterend zijn, en werkt voor iedereen op zijn eigen manier. Wij helpen jou graag om antwoorden te vinden op jouw hulpvraag, op jouw manier!

Herken je (één van) deze uitdagingen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.