“Top combinatie met het sporten!”
“Leuke én nuttige workshop, vooral de ontspanning door inspanning!”
“De ademhalingsoefening, al doe je het maar 2 minuten, is heel makkelijk uitvoerbaar én heeft effect!”
“Ik vond het schokkend om te zien wat stress met je lijf en hersenen doet, daarom is het heel belangrijk er van te voren nog wat aan te doen!”

En die handvatten om jouw stress onder controle te krijgen, die krijg je in de workshop “Bye Bye Stress, Helloo Energy!”. Wij geven deze workshop nu zo’n drie jaar en nog steeds is hij een hit! Iedere workshop ontmoeten wij deelnemers die op hun eigen manier last hebben van stress of gewoon wel wat meer energie zouden willen ervaren. De één ervaart stress vanuit de werksituatie, de ander vanuit de privésituatie. De één ervaart stress vanwege hoge werkdruk of zorg voor (jonge) kinderen, de ander vanwege mantelzorg of juist een vervelende baas of collega. Iedere deelnemer heeft zijn eigen situatie en eigen reden om deel te nemen.

De combinatie van kennis en bewegen maakt deze workshop uniek. En juist die combinatie blijkt een groot succes! De workshop start binnen waar de groep ervaringen uitwisselt en leert hoe bewuster om te gaan met stress en energie. Aansluitend gaan we met de hele groep naar buiten om onder de professionele leiding van Daphne te sporten of bewegen. Net wat aansluit bij jou conditie, want het moet wel leuk blijven! Je doet een boost aan positieve energie op en maakt kennis met mindful running. Hoe gebruik je je ademhaling onbewust en hoe doe je dat bewust? En welke manier geeft ons lichaam eigenlijk meer zuurstof, en daarmee meer kracht?

Eén van de deelnemers vertelde eens na afloop: “Tijdens het sporten vielen ineens de kwartjes van het kennis gedeelte op zijn plaats.” Gaaf! Want de ervaring en bewustwording van mindful running hoeft niet alleen toepasbaar te zijn voor het sporten. Die ervaring kan je ook tijdens je werk of gewoon thuis toepassen. En dat is winst!

Ben je enthousiast geworden? Dan heb je geluk, want binnenkort staan wij weer open voor particulieren én voor teamleiders of managers die de workshop eens willen testen voordat zij zich met hun hele team inschrijven!

Praktische informatie:
Datum: maandag 17 juni 2019
Tijd: 19.15 – 21.45 uur
Trainers: Daphne Blank en Sophie Rutgers
Prijs: €30 incl BTW
Locatie: Expertise Centrum Xcelsior, Den Haag

Direct aanmelden doe je door een mail te sturen naar Sophie (sophie@stressmngt.nl) of Daphne (daphne.workoutside@gmail.com). Vermeld in de mail in ieder geval je naam, email adres en telefoonnummer.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie, bel of mail ons dan gerust!
Daphne: 06-24158090 en daphne.workoutside@gmail.com
Sophie: 06-11649220 en sophie@stressmngt.nl

Zie hier een impressie van de workshop “Bye Bye Stress, Helloo Energy!” van 1,5 jaar geleden:

Share