December

December, de maand van de feestdagen en de lichtjes. Gezellig, knus, samen en lekker warm bij de haard.

Tegelijkertijd een drukke maand vol met verplichtingen. De agenda’s puilen uit van de etentjes, borrels, deadlines, eindejaarscadeaus, eindejaarstargets, kinderen die staan te stuiteren, overvolle winkels en dan heb ik het nog niet gehad over het gezelschap tijdens de feestdagen.. Vele families vieren dit samen. Aan de ene kant erg gezellig en aan de andere kant schieten we weer allemaal in oude patronen. Welke kerstdag vieren we waar? Wie maakt wat? Zou ome Henk niet weer te veel drinken? En wat als je geen familie hebt? Of als je single bent en al jouw vrienden bij hun ouders en schoonouders zitten? Kortom, stress!

Decemberstress

Voel jij de druk van december ook alweer opkomen? Sint, Kerst, borrels en diners, verplichtingen van werk en van familie.. En heb jij de drang om het dit jaar toch echt eens anders aan te pakken, zodat jij je niet gek laat maken?

Kom dan naar: “Bye Bye Decemberstress, Helloo Energy!”

Zo gaat het dit jaar anders!

The stressmanagement company en Workout-Side verzorgen samen deze speciale editie. Wij bieden een energievolle avond waarin we kennis en beweging combineren. Dit betekent dat je leert hoe jij de decemberstress onder controle krijgt of houdt, zodat jij jouw eigen keuzes kan maken en jouw energie op peil houdt. Daarnaast komen we deze workshop letterlijk in beweging voor een echte energy boost. We zullen een uurtje lekker buiten bezig zijn met mindful running en bootcamp oefeningen.

De workshop is toegankelijk voor iedereen. We passen de oefeningen aan op jouw conditie, dus laat je niet afschrikken!

Enthousiast?

Schrijf je dan nu in zodat je je mentaal én fysiek helemaal kan opladen en krachtig de feestdagen in kan! “Bye Bye Decemberstress, Helloo Energy!”

Praktische informatie:

Datum: maandag 26 november 2018
Tijd: 19.15 – 21.45 uur
Trainers: Daphne Blank en Sophie Rutgers
Prijs: €30 incl BTW
Locatie: Den Haag

Aanmelden

Direct aanmelden kan door een mailtje met jouw naam en telefoonnummer te sturen naar info@stressmngt.nl of daphne.worksoutside@gmail.com. Heb je vragen of wil je liever eerst extra informatie, bel gerust met Daphne (06-24158090) of Sophie (06-11649220).

Tot 26 november, dan maken we er een energieke avond van én gaan we krachtig december in!

Share