Op vrijdag 28 september organiseert de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) samen met haar aangesloten coaches en het Coachhuis de ‘Kom naar de Coachdag’. NOBCO wil op een laagdrempelige manier mensen laten ervaren hoe het is om gecoacht te worden en wat het effect van coaching kan zijn.

‘Kom naar de Coachdag’

Deze dag wordt georganiseerd in het kader van het 15-jarig bestaan van de NOBCO. In heel Nederland, op ruim 40 locaties, kunnen mensen op 28 september een gesprek van 45 minuten boeken bij een professionele coach voor een symbolisch bedrag van 15 euro. Op deze manier geeft de NOBCO iedereen de mogelijkheid om -zonder verdere verplichtingen- kennis te maken met coachen. In totaal nemen bijna 90 NOBCO-coaches hieraan deel. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar het goede doel: het UAF. Het UAF ondersteunt hoogopgeleide vluchtelingen bij studie en werk. NOBCO vindt het belangrijk om de opbrengsten aan te wenden voor een doel dat in het verlengde ligt van coaching en wil met deze bijdrage vluchtelingen een kans geven op een nieuwe toekomst.

Voor wie?

Iedereen die een vraag of dilemma heeft kan zich aanmelden voor een gesprek. Maar ook iedereen die nieuwsgierig is naar coaching is van harte welkom! Op www.komnaardecoachdag.nl is nadere informatie te vinden over deze dag, is te zien welke locaties deelnemen en waar je een gesprek kan boeken.

Locatie Den Haag

In Den Haag zijn 2 deelnemende coaches beschikbaar. De coaches zijn Sophie Rutgers van The Stressmanagement Company en Joke van Diest. Je bent van harte welkom, dus meld je gauw aan voor een plek op www.komnaardecoachdag.nl. De locatie waar de gesprekken plaats vinden is mede mogelijk gemaakt door Coachcenter. Het is in het centrum van Den Haag, zowel met auto als OV en fiets goed te bereiken.

Over NOBCO

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches is de grootste beroepsorganisatie van professionele coaches in Nederland. Coaches sluiten zich aan bij de NOBCO omdat ze waarde hechten aan kwaliteit en zichzelf blijvend willen ontwikkelen in hun professie als coach. NOBCO maakt deel uit van de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) dat in 26 landen actief is. Meer informatie over NOBCO is te vinden op www.nobco.nl.

Share