Vandaag is het 6 juli, een mooie dag. Niet alleen vanwege het lekkere weer, maar ook omdat Sophie Rutgers vandaag jarig is. Zij wordt vandaag 40 jaar, dus dat betekent trakteren!

Traktatie

Wanneer je uiterlijk maandag 9 juli 2018 een aanvraag doet, geeft The Stressmanagement Company jou €40 korting op het tarief.

Deze korting is geldig voor de volgende diensten van The Stressmanagement Company:

1) “Better Safe than Sorry”

Een training voor leidinggevenden om echt preventief te kunnen managen en sturen. Door signalen te combineren met persoonsafhankelijk gedrag, kunnen leidinggevenden na deze training precies zien wanneer positieve stress bij hun teamleden omslaat in negatieve stress. Dit is namelijk het moment dat je in gesprek zou willen gaan met jouw medewerker. Niet pas wanneer hij of zij jou vertelt dat hij of zij het niet meer trekt. Proactief omgaan met stress voorkomt ellende, productiviteitsverlies en een hoop kosten. Tegelijkertijd levert het meer kwaliteit en toename van tevredenheid op!

2) “Rijkdom der verschillen”

Een training op basis van MBTI, Myers-Briggs Type Indicator. Door inzicht te krijgen in het persoonlijkheidstype van jouzelf en van jouw teamleden ontstaat meer begrip. MBTI helpt om de persoonlijkheidsverschillen tussen teamleden vanuit de positieve kant te benaderen. Hierdoor is MBTI een perfecte basis voor verbetering in communicatie, verandering, probleemoplossing, besluitvorming en conflicthantering. Afhankelijk van de uitdagingen in jouw team, stellen we samen de specifieke inhoud van het programma op.

3) “Bye Bye Stress, Helloo Energy!”

Dit is een energieke workshop, waarin we bewustwording over stress en energie combineren met sporten of bewegen. We gaan vanuit een hele positieve focus met de groep aan de slag en zetten in op het vergroten van ieders zelfregie als het gaat om gezondheid en vitaliteit. We behandelen een model dat handvatten biedt om beter om te gaan met alledaagse stress. Daarnaast gaan we naar buiten om te sporten dan wel te bewegen (afhankelijk van ieders niveau) en maken de deelnemers kennis met mindful running (in de niet-zweverige vorm).

4) “Complimenten-douche”

In deze workshop geven we de deelnemers een heuse energie boost! De deelnemers komen letterlijk met meer energie de sessie uit, dan dat ze de sessie gestart zijn. Blij, vrolijk, energiek en bruisend zijn woorden die wij vaak van deelnemers terug krijgen. In deze workshop focussen we op energiegevers, op wat iemand gelukkig maakt, waar iemand trots op is en gaan we hierover kort in gesprek gebaseerd op basis van one-minute coaching. Het ontvangen van complimenten over behaalde successen geeft energie, maar het geven ervan ook! Juist deze complimenten en waardering zorgen voor een energiek gevoel en vermindering van spanning en stress.

5) “Een fuck-it list ipv een bucket list”

Dromen en doelen zijn prachtig, maar tegenwoordig moeten we wel heel veel van onszelf. Misschien heeft iets meer laten wel een betere invloed op onze gezondheid, dan nog meer doen..
In deze workshop gaan we op een positieve en interactieve manier met de groep aan de slag. We doen oefeningen die zorgen dat jij jouw grenzen gaat herkennen, zodat je bewust kan bepalen hoe je deze ook wil stellen. Het stellen van grenzen lijkt soms spannend en beperkend. Tegelijkertijd creëert grenzen stellen juist ruimte en biedt het weer nieuwe mogelijkheden.

6) Individuele coaching

The Stressmanagement Company kan jou helpen om beter om te leren gaan met (werk)druk en stress. Stress, iedereen heeft wel eens last van stress.. Maar wist je dat er ook positieve stress bestaat? Stress hoeft namelijk niet slecht te zijn. Goede stress geeft focus, energie en adrenaline om je doelen te bereiken. Te veel stress, te lang stress, dát geeft klachten. Daarom leert The Stressmanagement Company jou graag hoe jij die stress onder controle kan krijgen zodat je het positief kan inzetten en kan omzetten naar energie. Coaching is mogelijk voor mensen met stress- of burn-out klachten en voor mensen die preventief aan specifieke uitdagingen of aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Stuur een bericht met jouw aanvraag naar info@stressmngt.nl. Meer informatie is uiteraard beschikbaar, wij horen graag van jou!

Proost!

Share