Ben jij HR manager of operationeel manager in de regio Groot Rotterdam?

Speelt er binnen jullie organisatie ook de uitdaging om werkdruk te herkennen en hier goed mee om te gaan? Staat vitaliteit ook hoog op de agenda en werken jullie preventief aan het bespreken en verhelpen van klachten door werkdruk?

De klacht van slecht slapen, de behoefte aan gezonder leven, en een betere work-life-balance zijn thema’s die momenteel hotter zijn dan ooit. Misschien speelt het zelfs ook in je eigen baan… Wil je weten hoe je hiermee om kunt gaan, niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor jouw medewerkers? Ben je benieuwd naar een workshop die bol staat van de positieve energie en die ook inspirerend kan zijn voor de medewerkers binnen jouw organisatie?

Volg dan de GRATIS workshop “Bye Bye Stress, Helloo Energy!”.

Dinsdag 14 nov. van 15:00-18:00u
Huis van Werk Rotterdam – Westblaak 185

Dit is een hele energieke workshop, waarin we bewustwording over stress en energie combineren met sporten of bewegen. We gaan vanuit een hele positieve focus met de groep van 15 deelnemers aan de slag en zetten in op het vergroten van ieders zelfregie als het gaat om gezondheid en vitaliteit. Dit betekent dat we minimaal praten over verzuim en burn-out en maximaal over positieve stress, energie, vitaliteit en zelfregie op dit vlak.

Praktisch:
-Datum: Dinsdag 14 nov. van 15:00-18:00u
-Duur: 3 uur (naast intro en afronding, 1,5 uur binnen en 1 uur buiten)
-Sporten: het sporten kan op elk niveau, dus iedereen kan mee doen. Wel verwachten we iedereen in sport- of soepele kleding en sportschoenen.
-Groepsgrootte: maximaal 15 deelnemers vol=vol!
-Trainers: Sophie Rutgers en Daphne Blank-Monshouwer

Meld je direct aan door te mailen naar sophie@stressmngt.nl of neem contact op met jouw contactpersoon bij Tempo-Team! Eventuele vragen kun je ook bij Sophie stellen.
Let op: vooraf aanmelden verplicht (geen vrije inloop) i.v.m. het maximaal aantal deelnemers.

Feedback van andere HR en operationele managers:
-“Top combinatie met het sporten!”
-“Dit is waar duurzame inzetbaarheid over gaat! Handvatten om betere en bewuste keuzes te maken én tegelijkertijd werken aan een goede conditie. Top!”
-“We maken nu bewuster keuzes om gezond te leven en te werken. Ik doe nu bijvoorbeeld al mijn bila’s wandelend in de buitenlucht. Fijne afwisseling, wat informeler en een frisse neus!”

Share