De Week van de Werkstress

Van 13 t/m 16 november zal de overheid campagne voeren tegen het toenemend aantal burn-outs in Nederland. Steeds meer werknemers ervaren de negatieve effecten van stress. De feiten op een rijtje (bron: TNO, CBS en ArboNed):
-Werkstress is beroepsziekte nummer 1 in Nederland
-1 op de 7 werknemers meldt jaarlijks burn-out klachten
-Verzuim door een burn-out duurt gemiddeld 242 dagen
-Jaarlijkse verzuimkosten gerelateerd aan burn-outs worden begroot op 1,8 miljard euro

Jaarrond werkt The Stressmanagement Company vanuit de missie: een burn-out vrij Nederland.
The Stressmanagement Company doet dit door mensen en organisaties krachtiger te maken en te inspireren om proactief met hun stress om te gaan, om hun stress te leren managen. Een beetje stress is namelijk helemaal niks mis mee! Een beetje stress is zelfs goed voor je. Het geeft je focus, energie en adrenaline om jouw doelen te behalen. Maar wanneer het te lang en te veel stress wordt, dan ontstaan er klachten en heeft de stress negatief effect op jouw functioneren. Op werk én thuis.

Draag jij met jouw organisatie ook een steentje bij tijdens de Week van de Werkstress?

Wil jij binnen jouw organisatie of team het thema “stress” ook bespreekbaar maken? Wil jij je actief inzetten voor de vitaliteit van jouw medewerkers en collega’s? Dan heeft The Stressmanagement Company hier een aantal mooie workshops en trainingen voor én een aanbieding als jij deze inzet in de Week van de Werkstress!

“Bye Bye Stress, Helloo Energy!”

Dit is één van de workshops van The Stressmanagement Company. Het is een hele energieke workshop waarin we bewustwording over stress en energie combineren met sporten of bewegen. We gaan vanuit een hele positieve focus met de groep aan de slag en zetten in op het vergroten van ieders zelfregie als het gaat om gezondheid en vitaliteit. Dit betekent dat we minimaal praten over verzuim en burn-out en maximaal over positieve stress, energie, vitaliteit en zelfregie op dit vlak. Je krijgt handvatten hoe je stress en werkdruk het hoofd kan bieden en tegelijkertijd geven we je een energie boost om die stress even lekker te vergeten!

De manager van één van onze klanten zei: “We maken nu bewuster keuzes om gezond te leven en te werken. Ik doe nu bijvoorbeeld al mijn bila’s wandelend in de buitenlucht. Fijne afwisseling, wat informeler en een frisse neus!”

Speciaal voor de Week van de Werkstress heeft The Stressmanagement Company een mooie aanbieding:
De Workshop “Bye Bye Stress, Helloo Energy!” van €750 voor €550 (excl BTW en reiskosten). Duur van de workshop is 3 uur.

Enthousiast?

Mail dan naar sophie@stressmngt.nl of vul het contactformulier in op deze website. Dan bespreken we welke workshop of training het beste bij jouw team past zodat jij kan laten zien dat jij je ook actief inzet voor minder burn-outs en meer duurzame inzetbaarheid in Nederland. Zo dragen we samen bij aan gezondere werknemers, minder verzuimkosten en duurzame inzetbaarheid naar de toekomst!

Share