“Top combinatie met het sporten!”
“Leuke én nuttige workshop, vooral de ontspanning door inspanning!”
“De ademhalingsoefening, al doe je het maar 2 minuten, is heel makkelijk uitvoerbaar én heeft effect!”
“Ik vond het schokkend om te zien wat stress met je lijf en hersenen doet, daarom is het heel belangrijk er van te voren nog wat aan te doen!”

En de handvatten om iets aan je stress te doen, krijg je in de workshop “Bye Bye Stress, Helloo Energy!”. Bijna drie weken geleden vond deze workshop plaats met 7 enthousiaste deelnemers die allemaal op hun eigen manier met stress te maken hebben. Stress vanuit de werksituatie of de privésituatie, stress vanwege hoge werkdruk of zorg voor (jonge) kinderen, stress vanwege de combinatie van dit alles en de work-life balance. Ieder zijn eigen situatie en eigen reden om deel te nemen.

De combinatie van kennis en bewegen maakt deze workshop uniek. En juist die combinatie bleek een groot succes! De workshop startte binnen waar de groep ervaringen uitwisselde en leerde hoe bewuster om te gaan met stress en energie. Aansluitend zijn we met de hele groep naar buiten gegaan om onder leiding van Daphne wat positieve energie op te doen en kennis te maken met mindful running. Hoe gebruik je je ademhaling onbewust en hoe doe je dat bewust? En welke manier geeft ons lichaam eigenlijk meer zuurstof, en daarmee meer kracht?

Eén van de deelnemers vertelde na afloop: “Tijdens het sporten vielen ineens de kwartjes van het kennis gedeelte op zijn plaats.” Gaaf! Want de ervaring en bewustwording van mindful running hoeft niet alleen toepasbaar te zijn voor het sporten. Die ervaring kan je ook tijdens je werk of gewoon thuis toepassen. En dat is winst!

Ben je enthousiast geworden? Dan heb je geluk, we gaan op herhaling!
Op donderdag 22 en donderdag 29 september slaan The Stressmanagement Company en Workout-Side de handen wederom in één voor de workshop “Bye Bye Stress, Helloo Energy!”.

Praktische informatie:
Datum: kies uit donderdag 22 of 29 september
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Trainers: Daphne Blank en Sophie Rutgers
Prijs: €30 incl BTW
Locatie: Den Haag

Direct aanmelden doe je door een mail te sturen naar Daphne of Sophie. Vermeld in de mail in ieder geval je naam, emailadres en telefoonnummer.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie, bel of mail ons dan gerust!
Daphne: 06-24158090 en daphne.workoutside@gmail.com
Sophie: 06-11649220 en sophie@stressmngt.nl

Zie hier een impressie van de workshop in juni (scroll naar beneden, dan komt de foto tevoorschijn).

Wij hebben er zin in en kijken uit naar je komst, dan maken we er samen een leuke en energieke avond van!

Groetjes,
Daphne en Sophie

Share